GIMNÀS TRAINING GUINARDÓ

Som un petit gimnàs de Barcelona on impartim classes de gimnàstica artística femenina, gimnàstica estètica, taekwondo, hapkido, defensa personal i gimnàstica de manteniment.

Estem inscrits en la Federació Catalana de Gimnàsia.

En el nostre centre els més petits poden prendre les primeres classes de diverses arts marcials així com iniciar-se en la gimnàstica artística femenina.

A mesura que van adquirint les aptituds i coneixements poden anar realitzant exercicis més complexos, sempre amb l'atenció dels monitors.

També cuidem la salut de totes aquelles persones que vulguin realitzar una gimnàstica de manteniment o una gimnàstica suau. En aquestes classes, en ser grups reduïts, realitzem rutines d'exercicis ajustats a aquelles necessitats dels nostres clients, ja sigui per lesions, per dificultats motores, etc.

En el nostre blog podràs trobar informació del nostre gimnàs, esdeveniments, resultats dels nostres esportistes, notícies, curiositats...

Si t'agrada la gimnàstica, les arts marcials, vols aprendre defensa personal o l'esport de manteniment mira tot el que fem en TRAINING GUINARDÓ.

TRAINING GUINARDÓ
NOVA DIRECCIÓ
C. SANTA JOAQUIMA DE VEDRUNA, 5
08041 BARCELONA
605 289 534
trainingguinardo@gmail.com
www.trainingguinardo.com

CUIDA'T GUINARDO
FACEBOOK: Training-Guinardo
INSTRAGRAM: Cuidatguinardo
E-MAIL: cuidatguinardo@gmail.com
650 644 411
600 890 523

GIMNÀS TRAINING GUINARDÓ