JUVI'S DECORACIÓ

Especialistes en decoració i pintura.

Venda de pintures, paper pintat, terres, moquetes i complements.

En Juvi 's volem ser la botiga de pintures ia més oferir-te tot el necessari perquè puguis renovar la imatge de casa teva.

Qualsevol idea, projecte o problema que et sorgeixi t'oferim els mitjans i l'assessorament perquè puguis posar-lo en marxa i solucionar-ho.

Pintures decoratives i industrials, tarimes, terres de pvc, papers pintats, tot tipus de revestiments i elements decoratius, a més de les eines, maquinària, accessoris i complements que necessitaràs.

La nostra missió és posar-te les coses fàcils i per això en Juvi 's podràs trobar també qualsevol servei que necessitis, els millors assessors, només Posa'ns a prova i digues que et cal.

Som professionals i concebem la nostra feina com una extensió del teu propi. Et facilitem al màxim el procés de compra, orientant-perquè facis la millor elecció.

T'ajudem amb la selecció de colors en els teus projectes decoratius. Comptem amb programes que ens permeten visualitzar el resultat de forma virtual. Fem el teu color a mida gràcies als sistemes tintomètrics.

T'assessorem sobre la rehabilitació de façanes, cobertes i paviments, i t'ajudem a seleccionar els millors productes en cada cas.

JUVI'S PINTURAS Y DECORACIÓN
PASSEIG MARAGALL, 171 
08041 BARCELONA
934 084 797
raul_juvis@hotmail.com

JUVIS PINTURA Y DECORACIÓN