PRINK MARAGALL

A la botiga Prink Maragall trobaràs sempre els cartutxos, tòner i impressores de totes les marques. Les botigues Prink són presents a la majoria de les ciutats espanyoles i europees.

Prink, actualment, en el sector de les botigues especialitzades en la venda de consumibles per impressores, és la marca número 1 a Europa amb més de 1.300 botigues operatives

Els punts de venda Prink han canviat les regles de la venda de cartutxos, tòner i impressores atenent cada dia a més de 25.000 clients, amb la professionalitat i precisió que només un gran especialista pot garantir.

A les nostres botigues el client troba sempre el producte que busca, en les dues versions original i de marca Prink. No es pot dir de les grans superfícies on l'assortiment és molt reduït.

Serveis d'alt valor afegit: Prink ofereix als seus clients serveis que solucionen problemes molt recurrents en l'ús quotidià d'impressores. Per exemple, SOS Impressores, un servei de reparació gratuït per a impressores de tinta que per la raó que sigui han deixat d'imprimir. Només el 2015, hem recuperat 12.000 impressores que d'altra manera haguessin estat tirades a les escombraries.

PRINK MARAGALL
PASSEIG MARAGALL, 155
08041 BARCELONA
935 353 297
bcnmaragall@prink.es
www.prink.es/barcelona-0639

PRINK MARAGALL