BCN INMUEBLES MARAGALL

InmueblesBcn MARAGALL: són un grup de professionals que ofereixen Serveis Immobiliaris Integrals, Administració i Gestió d'immobles a la ciutat de Barcelona i rodalies. El seu objecte social fonamental és la prestació de serveis relatius a la propietat immobiliària: promocions immobiliàries, intermediació en la compra, venda i lloguer d'immobles, finançament i tramitar tota la documentació que es precisi en cada operació immobiliària (Herències, habitatges de protecció oficial HPO , Plusvàlua, cèdules i Certificats ...). Tenim tot el tracte i l'atenció d'un agència local, però la formació i l'experiència que vostè busca en un assessor immobiliari.

InmueblesBcn Maragall li ofereix solucions, no promeses.

InmueblesBcn representa un grup de professionals del sector immobiliari que es basen en la competència de tot l'equip en l'àrea immobiliària i en les diverses tasques relacionades amb aquest sector. Tractem cada propietat de forma individual, donant-li suport en les gestions

Comptem amb un selecte grup de professionals: el nostre equip està perfectament qualificat i format en les disciplines del sector immobiliari, Economia i Administració Empresarial, a més d'estar inscrit en el col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona (API).

Tenim tot el tracte i l'atenció d'un agència local, però l'experiència d'un gegant. Li acompanyarem en tots els aspectes de la compra, venda, lloguer o gestió de la seva propietat immobiliària.

Si vol comprar, vendre o llogar, deixi'ns ajudar-lo.

INMUEBLESBCN MARAGALL
PEDRO SANTANA
ASSESSOR IMMOBILIARI / DIRECTOR DE VENDES

CARRER DE LA GARROTXA, 12, LOCAL 
08041 BARCELONA
658 324 878
maragall@inmueblesbcn.com
www.inmueblesbcn.com

BCN INMUEBLES MARAGALL